• GRATIS verzending vanaf €50,-
  • Voor 16:00u besteld - Dezelfde dag verzonden.
  • Online & offline bag boutique

9.6Out of 1132 Reviews

Soft Skylar Ravioli Handtas Zwart

Burkely Soft Skylar Ravioli Handtas Zwart

€89,95

Burkely

Soft Skylar Ravioli Handtas Zwart

€89,95

    Voorraad: 1 Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

    • Gratis verzending Vanaf €50,-

    Ontdek de charme van de SOFT SKYLAR RAVIOLI BAG van BURKELY, een elegante damestas die functionaliteit met modebewuste esthetiek combineert.

    Productomschrijving

    Ontdek de charme van de SOFT SKYLAR RAVIOLI BAG van BURKELY, een elegante damestas die functionaliteit met modebewuste esthetiek combineert. Deze tas is perfect voor wie een compacte, maar stijlvolle oplossing zoekt, is vervaardigd uit hoogwaardig gladleer, wat zorgt voor een duurzaam en tijdloos accessoire dat jarenlang meegaat. Het ontwerp van de SOFT SKYLAR RAVIOLI BAG omvat een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je verschillende draagopties hebt; draag het als een schoudertas, crossbodytas, of als een stijlvol handtasje. De compactheid van de Ravioli Bag maakt het een uitstekende keuze voor dagelijkse bezigheden waarbij slechts enkele essentiële items nodig zijn. Je sleutels, telefoon en kleine portemonnee passen perfect en blijven veilig dankzij een handige ritssluiting

    Related articles

    Beschikbaar in de winkel

    Sluiten
    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »